Diensten


We kijken samen met je naar de te nemen strategie. Wat zijn je doelen, wat is je doelgroep en welke middelen heb je? Welke software past daar vervolgens bij en hoe richten we deze in? Maar ook: hoe zorg je dat je straks goed gevonden wordt en conversie krijgt. Made by Mouses helpt je hierbij.

B2B E-Commerce

Blijf de concurrentie voor en maak het jouw klant makkelijk om snel en eenvoudig te bestellen met een online verkoopkanaal. B2B e-commerce is de uitgelezen kans om met de kennis van jouw product én de wens van de klant een service te bieden die naadloos aansluit bij de verwachting. Koppel de shop aan een PIM, de inkoop, het magazijn en/of administratie om de processen optimaal te laten verlopen.

Lees meer

B2C E-Commerce

Of je nu een online shop naast de fysiek winkel(s) hebt of de volledige focus op e-commerce wil, wij hebben de oplossing. B2C shops zijn niet meer weg te denken in ons dagelijkse leven. Het juiste platform, wat werkt op alle devices en het jouw klant makkelijk maakt om te winkelen zijn key, maar waar beginnen. Wij maken samen met je de beste beste keuzes en leveren een webshop die voldoet aan jouw wensen.

Maatwerk

Geen standaard oplossing gevonden? Wij maken het op maat. Van een online (franchise) inkoopplatform, geautomatiseerde bestelkasten tot een wereldwijd CMS systeem, wij  helpen mee aan uw bedrijfsapplicatie. Samen zetten we de wens om naar schetsen, fine tunen we het tot het klopt om het vervolgens op maat te ontwikkelen. Koppelen aan een back office, geen probleem, doen we ook.