Wij zijn Made by Mouses


Sinds 2008 zijn wij de technische specialist op het gebied van e-commerce. Wij geloven in korte lijnen en snel schakelen. Daarom bieden we onze klanten het complete e-commerce pakket: van ontwikkeling en implementeren van webshops tot online marketing en conversie.

We kennen onze klanten…
We werken vanuit een kantoor in Zwolle, met vanaf het dakterras een prachtig uitzicht op de Peperbus, maar bedienen klanten in heel Europa. We houden van een informele sfeer en vinden persoonlijk contact erg belangrijk. We geloven dat je je klanten het best kunt helpen als je goed weet wie ze zijn. Dat geldt voor ons en voor jullie.

…en houden van uitdagingen
Uitdagingen? Daar houden we van. We geloven graag dat alles mogelijk is op het gebied van e-commerce. We volgen de laatste technische ontwikkelingen op de voet en kennen de trends op het gebied van online marketing en SEO/SEA.

Hoe?


Wij werken met ons team volgens de SCRUM methodiek, in korte sprints van twee weken leveren wij een deel van een project of product op. Hierdoor is er continu vooruitgang en kan er steeds bijgestuurd worden.

Team MbM

Daniel Hukkelhoven
Customer Success Manager

Lodewijk Nederpel
Customer Success Manager

Paul Emich
Lead developer

Mitchel van Kleef
Magento PHP Developer

Peter Stuifzand
Lead Developer

Fokke Jan Haveman
Magento PHP Developer

René Wichgers Schreur
Magento PHP Developer

Lars de Weert
Magento PHP Developer